Slik var den travle natten for politiet

Narkotikabruk, forbikjøring i beruset tilstand og angrep på politiet var blant hendelsene natt til fredag.

Natt til fredag fikk politiet nok en gang mye å gjøre i forbindelse med Gladmaten.

Krangling, narkotika og en bag med kniver i Stavanger

Det hele startet rundt midtnatt. Da ble en 21 år gammel mann bortvist fra sentrum på grunn av beruselse og krangling med vakter, melder politiet.

Timen etter ble to menn (27 og 21) bortvist fra sentrum. Vedkommende ble tatt for bruk av kokain på et utested. Mennene blir anmeldt.

Også en 28 år gammel mann ble bortvist fra sentrum, denne gangen på grunn av krangling og fyll.

Rundt 02:00 ble en 27 år gammel mann bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i et slagsmål. Det samme ble en annen, like gammel mann, timen etter. Vedkommende kom i basketak med vektere på et utested.

Samtidig stanset politiet to personer som var i ferd med å barke sammen på Torget. Begge ble bortvist fra sentrum. Den ene mannen (33) ville heller sloss med politiet. Han blir anmeldt for å ha bitt en politimann. Politimannen kom fra det uten skade. 33-åringen må overnatte i arrest.

Nærmere 03:00 ble en 40 år gammel mann bortvist fra sentrum etter å ha nektet å oppgi personalia til politiet.

Like etter ble en 29 år gammel mann bortvist fra sentrum på grunn av beruselse.

Rundt 05:00 observerte vektere en mann som var inne i et av teltene i Vågen. Han løp fra stedet da vekterne kom. Mannen la igjen en bag med blant annet kniver. De hører trolig til et av teltene. Eier bes ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Forbikjøring i beruset tilstand i Egersund og sint mann i Haugesund

I løpet av natten ble også en 24 år gammel mann stanset kjørende forbi politiet i Egersund. Han blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, samt bruk av og besittelse av narkotika. Vedkommende fikk førerkortet beslaglagt.

Politiet kom også over en sint mann (43) på indra kai i Haugesund. Han nektet å oppgi personalia og slang ukvemsord til patruljen. Han blir anmeldt og må overnatte i arresten.