Slik gikk det med de lokale lagene lørdag

Sola, Madla, Viking 2 og Vardeneset var alle i aksjon gjennom lørdagen, med varierende grad av suksess.

Øystein Elvestads menn møtte lørdag formiddag Pors Grenland til dyst hjemme på Sola stadion.

Bortelaget Pors ledet til pause takket være scoring fra Kjetil Svarteberg, men de gulkledde ristet av seg skuffelsen og slo tilbake med et mesterlig comeback etter pause.

Først var det Sander Grelland som utlignet etter 59 minutters spill, før Kingsley Ehigiator sørget for at alle tre poengene ble værende på Sola med sin matchvinnerscoring fire minutter før full tid.

Seieren gjorde at Sola nå har klatret til fjerdeplass på tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd.3, med 13 poeng på sju kamper.

Madla med tredje uavgjort hjemme

Samtidig spilte divisjonskollega Madla hjemme på ISS-banen mot Åssiden.

Der tok bortelaget ledelsen med Eren Sünbül etter 29 minutter, mens Christoffer Talge utlignet ti minutter senere.

1-1 var også resultatet til pause, før Simon Bjerkenes ga Åssiden en ny ledelse etter 56 minutter. Men i stedet for at alle poengene ble med tilbake til Drammen dukket Christoffer Talge opp igjen. Hans andre utligningsmål drøye 20 minutter før slutt ble kampens siste, i det som endte med Madlas tredje uavgjorte på hjemmebane.

Madla har ni poeng på en sjuendeplass, og tabellen og mer kampfakta fra avdeling tre finner du her.

Ny borteseier for Viking 2

Over i avdeling fire reiste Viking-rekruttene, med Jonas Pereira, Stian Michalsen og Tore Andre Sørås fra A-laget, lørdag til Vikahaugene kunstgress for å møte Stord.

Thomas Klemetsen Jakobsen ble der kampens spiller med sine to mål i første omgang, som gjorde at Vikings nest beste ledet 2-0 til pause.

Peter Hilton ga kampen ny spenning med sin redusering etter 77 minutter, men på overtid fastsatte Liban Abdi sluttresultatet til 3-1.

Med årets tredje borteseier av fire mulige klatret Viking-rekruttene opp på fjerdeplass med 11 poeng på deres første sju kamper.

VBK tapte for de nye serielederne

Vardeneset møtte på sin side Sotra borte, og der var det hjemmelaget som kom best i gang da Nikolai Jensen sendte vertene i føringen etter bare fem minutters spill.

Adrian Sadrija utlignet imidlertid minuttet etter, før Fredric Falck og Kristoffer Stava scoret to kjappe mål på to minutter rundt halvtimen.

3-1 sto seg til pause, og da Stava økte til 4-1 kvarteret før slutt, virket alt håp ute for Vardeneset.

Steffen Klemetsen Jakobsen tente likevel et nytt håp i kampen, men hans to sene mål ble ikke annet en trøstemål. Sotra vant kampen 4-3 og gikk forbi Brodd på tabelltoppen i divisjonen, før Brodds hjemmekamp mot Brann 2 mandag.

Tabellen og kampfakta fra avdeling fire finner du her.