Annonse
Brodds Øyvind Jacobsen er svært kritisk til puljene i 3. divisjon. FOTO: PÅL KARSTENSEN

Slik ble puljene i 2. divisjon og 3. divisjon

Norges Fotballforbund (NFF) kom lørdag ut med puljeoppsettet for både 2. divisjon og 3. divisjon. Det har skapt harme. Spesielt blant klubber i regionsligaen. Brodds Øyvind Jacobsen er svært kritisk.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Vidar havnet i 2. divisjon avdeling 2 med Vålerenga 2, Skeid, Kjelsås, KFUM Oslo, Hødd, Brattvåg, Stjørdals-Blink, Nardo, Arendal, Fløy, Egersund, Vidar, Bryne og Vard Haugesund.

– Dette var mer eller mindre som forventet. Jeg hadde regnet med sørlandslagene. Arendal, som rykket ned, er naturlige favoritter. De har en god stall og sikkert litt penger å bruke fortsatt. Så må jo også Bryne på banen igjen. Bak dem blir det rotterace. De nyopprykkede vil få det tøft, men det satsingsklubber der som Fløy, sier Vidar-trener Morten Jensen til RA.

I 3. divisjon er misnøyen med puljene større – til tross for at Nils Fisketjønn i NFF uttalte at reisebelastning var noe de tok hensyn til i oppsettet.

LES OGSÅ: VBK vant Pol-turneringen

De lokale lagene er splittet i to puljer.

I pulje 4 er Fana, Tertnes, Stord, Øystese, Lysekloster, Sotra, Fyllingsdalen, Varegg, Brann 2, Sogndal 2, Førde, Vardeneset, Brodd og Viking 2.

Pulje 3 består av Ørn-Horten, Åssiden, FK Tønsberg, Urædd, Pors, Halsen, Sandefjord 2, Madla, Staal, Sola, Egersund 2, Donn, Start 2 og Vindbjart.

Daglig leder  Øyvind Jacobsen i Brodd gruer seg til bussturer til Sogndal og Førde og økte utgifter på reiser.

– Det er ikke lett å lage et oppsett som passer alle lagene i 3. divisjon, men dette var et skandaløst dårlig oppsett. Ikke bare for Brodd, men en rekke klubber, sier han til klubbens nettsted.

 

Annonse