Slåssing og fyll under russefest

Over 1500 deltakere var ventet til et russearrangement i Forum Expo i Stavanger i går. Det ble det bråk av.

Flere deltakere under russefesten i Forum Expo i Stavanger, fikk i går stifte bekjentskap med politiet.  «Mye berusede russ. Slåssing og knuffing mellom russ i forskjellige russebusser», skriver politiet om arrangementet på Twitter.

To menn i tenårene ble innbragt og anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet. En annen tenåring blir anmeldt for å ha slått til en vakt på stedet. En gutt på 17 år slo ut tenner på jevngammel gutt, og blir anmeldt for det.

Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt i Stavanger, Karstein Tendenes, uttalte dagen før til RA, og med oppfordring til foreldre:  

– Be ungdommen om å oppføre seg. Russen er såpass voksne folk at de skal ha lært å oppføre seg, men det er ingen tvil om at alkoholen gjør noe med enkelte, spesielt når det blir for mye.

Arrangørene annonserte i forkant av festen at alkohol ikke ville være tillat innendørs. Det er russebussen Kobraen fra Bryne og festarrangørene MultiEvent som står bak gårsdagens arrangement, som er en såkalt dekknavnsfest.

LES OGSÅ: – Lys- og lydutstyr til russefest er stjålet (RA+)