Skuffet Aasen: – Dritkjipt å bli utvist

Vegard Aasen fikk sjansen fra start for første gang denne sesongen. Det endte med to gule kort, og utvisning. Selv mener han dommeren lot seg påvirke til å vise han ut.

Følg RA Sporten på Facebook!

Vegard Aasen var den eneste endringen på dagens Sandnes Ulf-mannskap, da ungutten hadde imponert trener Bengt Sæternes nok til at han erstattet Remi Johansen fra start mot Jerv.

Seks minutter ut i andre omgang fikk midtbanespilleren dagens første gule kort, som var av det heller billige slaget. Ni minutter før slutt hindret han så en Jerv-kontring, og dermed måtte Aasen slukøret gå i dusjen.

–  Den første er veldig billig. Jeg river litt, han river litt og vi er egentlig like gode. Jeg føler ikke at jeg gjør noe som er straffbart, og som skal belønnes med gult kort. På den andre kommer de på en overgang, og da jeg først feller han så er det vel greit å gi gult kort. Men jeg skulle ikke hatt det første gule, sier Aasen til RA.

LES OGSÅ: Eriksen fortviler: – Det er to soleklare straffespark

– Forferdelig å sitte i garderoben

Sandnes Ulfs unge midtbanespiller var ikke imponert over dommerens opptreden i dag, og synes han brukte lang tid på å ta avgjørelser.

– For meg virker det som andre fremprovoserer det røde kortet, og at dommeren blir påvirket fra benken og motstandernes spillere. Det er ekstra kjedelig, sier Aasen.

Det var en lavmælt og selvsagt veldig skuffet Aasen RA traff etter kampslutt.

– Det er utrolig kjipt å bli utvist, og jeg synes det er ekstra surt når du føler du har bidratt bra. Det var helt forferdelig å sitte i garderoben de siste ti minuttene, og ikke vite hva som skjer, og ikke kunne bidra selv. Sterkt av guttene å holde unna og få med seg det ene poenget, sier Aasen.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf berget poeng med ti mann

– Gjorde det han måtte gjøre

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes synes synd på Aasen, som endte med utvisning i sin første kamp fra start.

– Vegard gjorde det han måtte i den situasjonen han var i, og det endte dessverre med at han måtte ut. Vi sto godt på etter det, og fikk noen sjanser til å ta med oss alle poengene på slutten, og skulle kanskje hatt straffespark. Men det fikk vi ikke, sier Sæternes.

Selv om han ikke ønsker å kommentere dommerens innsats, er han enig med Aasen i en ting.

– Utvisningen er grei den, men jeg tror ikke han hadde tenkt til å gi den før de begynte å skrike på sidelinjen der. Det er selvsagt kjedelig for Vegard, men han rister det av seg og kommer sterkere tilbake, sier Sæternes.

LES OGSÅ: Origi reddet poeng for Sandnes Ulf