Alfred Ydstebøs Base Property går sammen med Ineo Eiendom om et kjøp av den såkalte S5-eiendommen i Randaberg sentrum. Foto: EiendomsMegler 1 SR-Eiendom/Arne Birkemo

Skal bygge leiligheter i Randaberg sentrum

Base Property og Ineo Eiendom har gått sammen om å kjøpe deler av den såkalte S5-tomten i Randaberg sentrum.

Totalt er tomten på 3454 kvadratmeter. Den skal nå utvikles til bolig og næring, opplyser Base Property. Eiendommen omfatter i dag blant annet Sentrum barnehage og store deler av parkeringsområdet mellom barnehagen og Jon Torbergssons vei.

LES OGSÅ: Gammel brusfabrikk blir grønne leiligheter

Base Property og Ineo Eiendom kjøper eiendommen av Randaberg kommune for 8 millioner kroner. Kjøpet består av de to tomtene BKB4 og BKB5.

I avtalen ligger blant annet at utbyggerne skal bygge og drifte et underjordisk parkeringsanlegg, samt et bygg som Randaberg kommune skal overta og disponere.

– Prosjektet vil omfatte næringslokaler på gateplan, og det vil komme rundt 60 leiligheter, sier konsernsjef Alfred Ydstebø i Base Gruppen i til egne nettsider.

Base Property og Ineo Eiendom går inn i prosjektet med like store deler. Det er EiendomsMegler 1 SR-Eiendom som har hatt ansvaret for salget.

LES OGSÅ: Her er Ydstebøs høyhusvinner