Sjekk dette drømmetreffet

Hinnas Sondre Risa leverte en kandidat til årets mål i 4. divisjon da hans mål fra egen banehalvdel var med på å senke Hundvåg.

Det var spilt 39 minutter av Hinnas oppgjør mot Hundvåg i 4.divisjon avdeling 1 torsdag da hjemmelagets Sondre Risa tok frem sin indre Xabi Alonso og banket til fra egen banehalvdel. Ballen føk som et prosjektil i luften, og suste inn i nettmaskene bak en forfjamset Magnus Høyland i Hundvåg-buret.

Vi snakket litt om det i pausen at keeper hos Hundvåg stod konsekvent litt langt ute. Jeg får en ball på midten og tenker at jeg bare prøver lykken. Jeg kjenner umiddelbart at det var et klokkerent treff, og var selvsagt veldig glad av å se ballen suse i mål. Keeperne i divisjonen må passe seg for ikke å stå for langt ute med så gode skyttere som vi har i laget, sier Risa til RA.

Hinnas Berge Ohm la på til 2-0 etter 54 minutter, før Hundvågs Paul Moller reduserte til 2-1 etter 65 minutter. Flere mål ble det ikke, og dermed kunne Hinna juble for seier på Wintershallbanen.

Video med tillatelse fra Sæbø Ballvideo.