Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes er fornøyd med lagets avansement til 3.runde i cupen, men har ingen spesielle lag han ønsker å møte der. Foto: Roy Storvik.

Sæternes fornøyd med proff opptreden mot gamlelaget

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes var tilbake på gamle jaktmarker mot EIK, og slo likegodt gamlelaget ut av cupen onsdag kveld.

Følg RA Sporten på Facebook!

Bengt Sæternes byttet ut Egersund og EIK med Sandnes Ulf foran fjorårssesongen. I går var han tilbake på gamle jaktmarker for å møte EIK i 2. runde av cupen.

– Det var kjekt å være tilbake. EIK har et bra lag, og de er alltid vanskelig å møte, men jeg hadde trodd de skulle bite fra seg mer. Heldigvis for oss gjorde de ikke det, sier Sæternes til RA.

LES OGSÅ: Tror Sandnes Ulf er rustet for cupen

Eriksen og Helle avgjorde for Ulf

Den første omgangen ble preget av to straffebom, ett til hvert av lagene. Først ut var Pontus Engblom, som måtte se sin straffe bli reddet. Deretter skjøt EIKs Kenneth Grande langt over.

– Vi spilte en helt middels første omgang. Keeper gjør en god redning på Pontus’ straffe, men vi måtte gjøre endringer i pausen for å justere på lagdelene, sier han.

Det så ut til å fungere for de lyseblå, som gradvis tok mer kontrollen på kampen. Ti minutter ut i andre omgang utnyttet Kent Håvard Eriksen en personlig feil hos EIK og sendte gjestene i ledelsen, før Marius Helle sørget for 2-0 seier.

– Alt i alt synes jeg vi vinner fortjent. Vi gjør en veldig profesjonell andre omgang, og er det beste laget. Nå er det seriekamp igjen til helgen, så får vi se hvem vi møter i neste runde, sier Sæternes.

LES OGSÅ: Tomålsscorer Engblom: – Bedre moral enn i fjor