Annonse

Sæternes etter opphentingen: – Det smalt litt i pausen

Sandnes Ulf hentet opp 0-2 til 2-2 og fikk med seg et verdifullt bortepoeng fra kampen mot Mjøndalen.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Etter det forsmedelige tapet for Start helt på tampen 16. mai var det et revansjelystent Sandnes Ulf-lag som reiste til Mjøndalen fredag. Da kampen gikk i gang var det imidlertid ikke mye som tydet på det, da Mjøndalen var det klart beste laget de første 45 minuttene. Bruntrøyene utnyttet det overtaket ved å score to mål.

LES OGSÅ: Surt tap i toppkampen mot Start

Tordentale av Sæternes

Først var det Pellegrino som slo inn fra kanten. En Mjøndalen-spiller fikk en fot på ballen, som gjorde at Sahlgren måtte gi retur. Den plukket hjemmelagets toppscorer Ousseynou Boye opp og satte sikkert i mål. Like sikker var Amahl Pellegrino like før pause, da han satte inn 2-0 etter å ha dempet ballen på brystet og knallet ballen i mål.

– Jeg måtte stramme dem litt opp i pausen, og fortelle dem at de måtte være mye mer på hvis dette ikke skulle bli flaut for oss. Det smalt litt i pausen, men de responderte bra i andre omgang og jeg er fornøyd med at vi får med oss poeng etter den første omgangen vi leverer, sier Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes til Eurosport etter kampslutt.

Den ellers så sindige Sæternes tordentale i pausen gjorde skikkelig inntrykk på de lyseblå, da Oddbjørn Skartun reduserte etter bare fem minutters spill i andre omgang. Skartun, som scoret i andre kamp på rad, plukket opp en retur på en corner og satte ballen i det lengste hjørnet.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf slo Bodø/Glimt

To mål på tre minutter

Bare tre minutter senere fikk Sandnes Ulf frispark i farlig posisjon et par meter utenfor 16-meteren. Tomas Kristoffersen la den til rette, og klemte til. Hans skudd gikk langs gresset og bort i det lengste hjørnet vekk fra keeper, og på tre minutter hadde Sandnes Ulf kommet tilbake.

– Jeg tenkte å legge ballen langs bakken og få den lengst vekk fra keeper, så det var deilig å se skuddet gå inn. Vi gjør en dårlig første omgang, men jeg synes vi reiser oss bra i den andre omgangen og synes vi fortjener det ene poenget og kanskje enda mer, sier Kristoffersen.

Etter utligningen var det helt jevnt på Isachsen stadion. Begge lagene jaktet seiersmålet, uten at noen av lagene kom til de virkelig store sjansene. Dermed endte det med poengdeling, etter at begge lagene hadde hver sin omgang. Noe Mjøndalen-trener Vegard Hansen ikke var spesielt fornøyd med etter ledelsen til pause.

– Det er helt utilgivelig av oss å la de komme tilbake i kampen på den måten de gjør. Vi snakket i pausen om å hindre dem å score på dødball, og da er det utrolig sløvt av oss å slippe inn to mål på dødball på de første åtte minuttene i den andre omgangen, sier en tydelig skuffet Vegard Hansen.

LES OGSÅ: Vant ellevill overtidsfest åtte minutter på overtid

Annonse