Sandnes Ulf

Sellin sprudlet i seriepremieren da Sandnes Ulf vant

Sandnes Ulf leverte en bra kamp mot Elverum og vant fortjent 2-0 i sesongens første seriekamp. Nykommer Kjell Rune Sellin scoret ett av målene.

Åpningskampen mellom Sandnes Ulf og Elverum ble aldri spennende. Hjemmelaget hadde gjort leksen sin og studert sine gjester. Bare innledningsvis hang det nyopprykkede laget med.

– Vi viste oss fram fra en bra side i kveld. Spesielt i den første omgangen synes jeg vi leverte gode varer, sier Bengt Sæternes, trener i Sandnes Ulf til RA.

Første seier

Faktisk så var det sånn at dette var lagets aller første seier i en premiere siden de kom inn i toppfotballen. Ikke siden 2009-sesongen har laget vunnet en åpningskamp.

– Det er også kjekt å ta med seg, sier Sæternes.

Det var imidlertid ikke han som var på banen. De elleve utvalgte gjorde manns jobb i første omgang. Grunnlaget for seieren ble lagt da.

Sandnes Ulf tok ledelsen da Kent Håvard Eriksen scoret etter tolv minutter, og Kjell Rune Sellin scoret 2-0-målet for Sandnes Ulf etter 34 minutters spill. Da var mye allerede gjort for hjemmelaget. Gjestene fra Elverum var på det nærmeste ufarlige foran Sandnes Ulfs keeper Saku-Pekka Sahlgren.

– Vi slapp ikke motstanderne til mye, for vi var stødige og gode bakover på banen. Det lille som kom ble effektivt ryddet opp i. Tror faktisk ikke laget hadde en skikkelig målsjanse, mente treneren.

Scoret i debuten

Sandnes Ulf stilte med flere nye spillere i seriesammenheng. En av dem var Kjell Rune Sellin, født i Namsos. Sellin takket for startplass ved å sende laget opp i 2-0 ledelse.

– Det er alltid deilig å score mål, og når jeg gjør det i min første seriekamp for min nye klubb, da kjennes det ekstra bra, sier han til RA  etter kampropet er gjort ferdig i garderoben.

Sellin har blant annet spilt for Byåsen, Rosenborg, Aalesund og Sandefjord før han nå kom til Sandnes.

– Vi har et godt lag, med god dekning på samtlige plasser. Jeg tror vi skal bli å regne med utover i sesongen. Starten var det ikke noe å si på. Vi framstår som solide på hele banen og gir ikke gjestene muligheter i det hele tatt, fortsetter han.

Det har han rett i - for det nyopprykkede laget hadde ikke mye å by på. Det er faktisk ikke notert en eneste målsjanse på blokka. For hjemmelaget kunne det blitt både ett og to mål til. Imidlertid holdt det lenge med to mål. De var aldri truet av nykomlingene.

Elverum kan fort få en tung sesong, men det er altfor tidlig å snakke om etter bare den første runden.