Kjell Rune Sellin har scoret fire av Sandnes Ulf fem mål så langt i sesongen, og spydspissen har dermed kommet godt i gang i sin nye klubb. Foto: Pål Karstensen

Sellin på god vei mot sitt personlige mål

Med fire mål på de første fem kampene gjør Kjell Rune Sellin sitt for å dempe savnet av Pontus Engblom. Minimum 15 mål har den tidligere Sandefjord-spissen satt seg som mål, og der er han foran skjema.

Følg RA Sporten på Facebook!

Nok en gang var det Kjell Rune Sellin som ble tungen på vektskålen for Sandnes Ulf, da spissen scoret begge hjemmelagets mål mot Tromsdalen.

– Det er alltid deilig å score mål, og med to mål i dag er jeg godt i gang. På straffen prøver jeg bare å sette ballen på mål, og når keeper går feil vei så går ballen inn. Jeg burde nok egentlig hatt hattrick, men jeg klager ikke over to mål i dag, sier Sellin til RA etter kampslutt.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf med kontrollert 2-0-seier

– 15 mål er godkjent

Sellin og Sandnes Ulf slet litt med å få nok tempo på ballen i første omgang, noe som resulterte i at det ikke var allverdens som skjedde de første 45 minuttene. Etter fem minutter ble Sellin spilt igjennom, men satte ballen utenfor alene med keeper. Deretter måtte vi vente i 35 minutter, før Kent Håvard Eriksen ble dratt ned inne i straffefeltet. Det resulterte i straffe, mål og rødt kort.

– Vi kommer til å møte lag som vil legge seg lavt, spesielt her på vår hjemmebane. Da gjelder det for oss å vende spillet og holde høyt tempo på ballen. Det er også noe vi har trent mye på, spesielt i treningskampene. I den første omgangen fikk vi ikke det helt til, men samtidig bidro den omgangen til å gjøre Tromsdalen-spillerne trøtte ut over i den andre omgangen, forteller Sellin.

De siste 45 minuttene var en ren transportetappe for de lyseblå, som hadde fullstendig kontroll. Sellins andre mål var ganske identisk med sjansen han fikk i starten av kampen, da han igjen ble spilt gjennom alene med keeper av makker Kent Håvard Eriksen. Denne gang satte han imidlertid ballen kontant i mål.

– Jeg kom til denne klubben for å score mål, og da er det selvsagt bra for selvtilliten at jeg scorer på de sjansene jeg får. Hvis du som spiss scorer 15 mål vil jeg karakterisere det som en godkjent sesong, så hvis jeg får 15 mål eller mer skal jeg være fornøyd med det, sier Sellin.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf slet seg videre mot Lura

Sæternes ikke fornøyd tross seier

Helt på tampen av kampen kom likevel Tromsdalen til noen sjanser, som kunne gitt spenning på slutten. Selv om de ikke ble stilt på så store prøver i dag, var trener Bengt Sæternes fornøyd med å holde nullen, men ikke videre fornøyd med hvordan laget spilte. Til tross for seier og tre poeng.

– Vi ønsker å spille mer positiv angrepsfotball enn vi fikk vist frem i dag, og hvorfor vi ikke klarte å få det balltempoet og den kvaliteten vi ønsket må vi finne ut av. Det er selvfølgelig veldig gode poeng å ta med seg, og vi er alltid glade for å ta med oss en seier på en dårlig dag, sier Sæternes.

Før kampen snakket Ulf-treneren om at han ville se en reaksjon fra 0-4-tapet for Åsane, den eneste kampen de til nå har sluppet inn mål i.

– Jeg hadde forventet litt mer sprut og litt mer sprudlende angrepsfotball fra oss i dag. Spesielt når vi spiller hele andre omgang med en mann mer så burde vi fått vist oss mer fram, men det gikk litt for seint med oss i store deler av kampen. Det er også unødvendig at vi gir dem sjanser på slutten der, sier Sæternes.

LES OGSÅ: Ulf gikk på stjernesmell mot Åsane