Seier for Vardeneset og Viking 2

VBK og Viking-rekruttene gjorde seg tidlig ferdig med sine kamper lørdag, og det var kanskje like greit da begge kampene endte med seier. Også Brodd feide inn til kalasseier senere på dagen.

Viking-rekruttene startet på den lange turen opp til Sogndal allerede i går ettermiddag, og varmet opp med litt biljard tidligere i dag. Om det var det som gjorde utslaget vites ikke, men Viking-rekruttene fikk en pangstart på kampen da Ivar Øidvin scoret allerede etter fem minutters spill.

Scoret og ble utvist på 25 minutter

Ledelsen varte imidlertid ikke lenge, da Akor Jerome Adams utlignet bare sju minutter senere. Samme Adams skulle komme i søkelyset flere ganger i løpet av dagens kamp, da han først pådro seg gult kort etter 24 minutter før han fikk sitt andre gule og ble utvist knappe ti minutter før pause. 25 minutter gikk det fra han scoret til han ble utvist.

Minutter senere ga Adrian Pereira Viking-rekruttene ledelsen, og de mørkeblå gikk i garderoben med ledelsen. Den ga de aldri fra seg, og Øidvin var frempå igjen 20 minutter før slutt for å fastsette sluttresultatet til 3-1 for Viking 2.

Feiret bursdagen med mål

Hjemme i Stavanger fikk Vardeneset besøk av bunnlaget Førde, og på Modenabanen var det VBK som kom best i gang. Espen Wagenknecht Håland har fått mye vennskapelig mobbing for at han ikke har scoret for mye i år, men VBK-spissen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 24 minutter.

Gårsdagens bursdagsbarn, Morten Vadla, feiret sin bursdag på etterskudd med å doble Vardenesets ledelse i det 37. minutt. 2-0 var også stillingen til pause, og til tross for Ruben Holsæthers redusering drøye 20 minutter før slutt rodde Vardeneset inn nok en hjemmeseier og tre nye poeng.

Tabellen og kampfakta fra kampene i avdeling fire finner du her.

Ny Haarberg-dobbel for Brodd

Brodd fikk besøk av Øystese på Midjord lørdag ettermiddag, og i det som etter hvert skulle bli en riktig så god dag på jobben for de grønnkledde. Det startet også på best tenkelige vis, da Sindre Haarberg scoret etter allerede ni minutter. Hans 1-0-scoring var også beholdningen i den første omgangen som endte 1-0.

Samme mann var på farten også i andre omgang, og da enda raskere enn i den første. Seks minutter tok det før han doblet Brodds ledelse, med sin 24 scoring på 26 kamper denne sesongen.

Viking-aktuelle Jefferson de Souza la på til 3-0 drøye 20 minutter før slutt, før Adonis Brahimi og Aleksander Gundersen fikk æren av å sette inn 4-0 og 5-0 som også ble sluttresultatet. Gundersens mål var forøvrig det første i Brodd-trøyen for unggutten.

Madla tapte igjen

Tilbake i Solas avdeling, spilte også Madla borte lørdag. De hadde tatt turen til Kristiansand for å møte Donn, og kunne ikke fått en spesielt mye verre start da Sander Michelsen ga Donn ledelsen allerede etter to minutters spill. Thomas Leidland utlignet for Madla 20 minutter senere, men Michelsen var på plass igjen fire minutter før pause og sørget for at Donn gikk i garderoben med 2-1-ledelse.

Kampen lå og vippet langt ut over i den andre omgangen, men kvarteret før slutt ga Brian Jensen Donn ledelsen 3-1 og like før slutt fastsatte Andreas Sersland sluttresultatet til 4-1. Dermed er det nå bare fire poeng ned til Sandefjord 2 på første plass under streken, og toerlaget har sågar én kamp mindre spilt.

To kamper gjenstår også for Madla, som har nettopp Sandefjord 2 i en meget viktig kamp hjemme på ISS stadion neste helg.