Scoret perlemål da Brodd slo serielederen

Viking.-aktuelle Jefferson de Souza vartet opp med et perlemål av de sjeldne da Brodd sendte Sotra ned fra tabelltoppen med å slå dem 2–1 lørdag.

Den dribleglade angriperen tok med seg ballen i fart på en overgang etter 29 minutter. Han lekte seg med tre-fire forsvarere før han elegant satte ballen over en utrusende keeper.

Sotra sørget for balanse i regnskapet etter 43 minutter, men den tidligere Bryne-spilleren Adrian Berntsen sørget for at det ble tre poeng til Brodd med sin scoring etter 55 minutter.

Brodd stilte for øvrig med 2001-modellene Christian Finnesand Vaaland og Marcus Laursen fra start i oppgjøret i 3. divisjon avdeling 4.

Det gikk ikke like bra for de andre lokale lagene i avdelingen på lørdag. Erkerival Vardeneset tapte 4–1 på bortebane for Stord. Kristian Kaldhol Moldvær scoret deres ene mål.

Viking 2 kan også glemme alle tanker om å snike seg til et opprykk etter å ha tapt 1–0 for Tertnes i Bergen lørdag.

I 3. divisjon avdeling 3 slet også Madla. De tapte 4–2 på hjemmebane mot FK Tønsberg.

Kristian Tande Klepaker, som kom fra Vidar i 2. divisjon tidligere denne sesongen, scoret begge målene i kampen på ISS stadion lørdag.

Avgjørelsen i kampen falt da Tønsberg scoret to raske mål i starten av andre omgang.

Serieleder Sola spiller først mandag kveld. Da kommer Sandefjord 2 på besøk til Sola stadion til en svært viktig kamp i forhold til opprykk.