Annonse
Sandnes-trener Dalibor Sedjak måtte se at laget hans gikk på sesongens andre strake tap. Foto: Roy Storvik

Sandnes utklasset etter pause

Etter å ha holdt følge i første omgang, kollapset Sandnes fullstendig etter pause og tapte dermed også den aller første bortekampen de lyseblå har spilt i Eliteserien.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Sandnes viste til dels gode takter i seriepremieren på hjemmebane, og selv om også den endte med tap, var det mye positivt å ta med seg.

Det var det også fra åpningen på bortekampen mot FyllingenBergen, da Sandnes ledet ved flere anledninger de første 30 minuttene. Helt på tampen av omgangen klarte imidlertid hjemmelaget å komme seg i føringen, og da var det gjort.

Etter å ha vært helt på bølgelengde i første omgang, så FyllingenBergen fort takk for følget i andre omgang og cruiset inn til seier. Flere tekniske feil og dårlige valg gjorde at hjemmelaget kunne ta ledelsen med både fire, fem og seks mål og fikk et forsprang det ikke var mulig å hente.

Nesten ti minutter tok det før Sandnes scoret i den andre omgangen, og med bare ti mål de siste 30 minuttene ble det til slutt et ganske klart 32-24-tap for Sandnes i årets andre kamp. Andre Eilertsen ble toppscorer med ti mål.

 

 

 

Annonse