Sandnes Ulf

Sandnes Ulf vant komfortabelt mot Åsane

Sandnes Ulf tok en etterlengtet trepoenger da Åsane gjestet Sandnes stadion. Hvordan kampen utartet seg ser du her.

Andre omgang:

Som i den første omgangen kom ikke Åsane til store sjanser i den andre heller. Sandnes Ulf så alltid ut som det giftigste laget, og det viste de seg å være. 78. minutt ut i kampen. Da satte Vegard Østraat Erlien den avgjørende scoringen, som for øvrig ble dagens spiller for Sandnes Ulf. Kampen endte 3-0.

Første omgang:

Sandnes Ulf skapte ikke mange målsjanser hjemme mot Åsane i første omgang, men effektive som de var gikk de likevel til pause med en 2-0-ledelse. Jasmin Bogdanovic sto for den første scorigen etter 13 minutter. Minutter før pausesignale lød scoret Axel Kryger på et frispark fra 18 meter. Skuddet var velplassert og utagbart for keeper Borger Bergmann Thomas som så ballen suse forbi og i nettet. Like før 2-0 fikk Sandnes Ulf en scoring annulert. Niels Verthoren scoret, men fjerdedommer valgte å annulere scoringen på grunn av et frispark i forkant.

Før kampen:

Som Sandnes Ulf har heller ikke Åsane vunnet en eneste kamp de siste fem rundene. I søndagens kamp skal det derfor være store muligheter for Sandnes Ulf å klore til seg de tre svært etterlengtede poengene.

Et skadeskutt Sandnes Ulf har falt ned til en 8. plass på tabellen i Obos-ligaen. Med en seier mot Åsane kan de i beste fall klatre opp til 7. plass.

Sandnes Ulf: Deniss Korneiciks - Axel Kryger, Akinsola Akinyemi, Herman Kleppa, Jasmin Bogdanovic - Niels Verthoren, Vegards Østraat Erlien, Tapio Heikkilä, Andreas Dybevik, Erixon Danso - Kristian Brix.

Benk: Arno Christensen, Daniel Edvardsen, Onyekachi Ugwuadu, Vegard Aasen, Jo Stålesen.