Sandnes Ulf vant årets første kamp

I Sandnes Ulfs andre og siste kamp under oppholdet i Marbella, kom de lyseblås første seier for året da Raufoss ble beseiret 4-3.

Sandnes Ulf har slitt med å score mål så langt denne oppkjøringen, og det endte også målløst i den første kampen under Marbella-oppholdet.

Da scoret til gjengjeld Ull/Kisa fire mål, slik at Sandnes Ulf gikk på et braktap i den første kampen i Spania.

Lørdag var Raufoss motstander i den andre kampen, og det var en revansjelysten gjeng som ville reise kjerringa. Kachi sørget for at de lyseblå kunne gå til pause med 1-0, etter at hans skuddforsøk ble styrt inn av en Raufoss-spiller.

Etter hvilen ble det scoret intet mindre enn seks mål. Vegard Erlien ga Sandnes Ulf 2-0, før Kachi var frempå igjen og satte inn 3-0. Raufoss reduserte så én gang, før Sanel Kapidzic umiddelbart økte til 4-1 for Sandnes Ulf.

Mot slutten av kampen gjorde Bengt Sæternes' menn det unødvendig spennende ved å slippe Raufoss inn igjen i kampen. Totningene reduserte både til 4-2 og 4-3, men Sandnes Ulf klarte likevel å ri i land årets første seier.

– 1. omgang var bra. Etter pause ble det Hawaii-fotball. Vi måtte gjøre en del rokkeringer på laget, men klarte heldigvis å ro seieren i land. Jeg er fornøyd med at vi vinner, men ikke happy med de tre baklengsmålene. Vi kunne avverget to av dem, sa Bengt Sæternes til Aftenbladet etter kampen.