Sandnes Ulf tapte ti minutter på overtid

Sandnes Ulf gikk på sitt tredje tap på rad da klubben tapte 2-3 for Jerv i 1. divisjon søndag. Alexander Dang scoret to ganger.

Følg RA Sporten på Facebook!

Kent Håvard Eriksen ga Sandnes Ulf ledelsen etter 14 minutter. Sandnes Ulf-angriperen har scoret åtte mål i år. Like etterpå scoret Dang for Jerv. Ved pause var stillingen 1-1.

Jerv tok ledelsen da Dang scoret ett minutt etter pause. Sandnes Ulfs Johannes Laaksonen ble vist det røde kortet fire minutter før slutt, men fire minutter på overtid utlignet Ingvald Sandvik Halgunset. Innbytter Ole Marius Håbestad sikret seieren med sin scoring ni minutter på overtid. Han hadde vært på banen i kun ni minutter.

Sandnes Ulfs Johannes Laaksonen, Kent Håvard Eriksen, Adrian Berntsen og Jasmin Bogdanovic fikk se det gule kortet. For Jerv fikk Mathias Wichmann, Peter Reinhardsen, Espen Knudsen og Alexander Dang gult kort. Utvisningen til Laaksonen var Sandnes Ulfs andre røde kort denne sesongen.

Etter søndagens kamp er Sandnes Ulf nummer ni, mens Jerv er på tiendeplass.

Oppgjøret på Sandnes stadion ble ledet av Mads Skarsem.