Sandnes Ulf startet høstsesongen med braktap

Aalesund fortsatte der serielederen slapp før sommerferien og slo Sandnes Ulf 4-0 på eget gress i 1. divisjon søndag.

Holmbert Fridjonsson ga AaFK ledelsen like før pause etter et vakkert angrep, mens Sondre Brunstad Fet doblet til 2-0 etter en drøy time. Pape Habib Gueye kom inn fra benken i det 72. minutt og ble tomålsscorer.

Senegaleseren scoret seks minutter etter innhoppet, og langt ut i overtiden la han også på til 4-0.

Seieren var Aalesunds fjerde strake. Lars Bohinens menn topper fortsatt tabellen tre poeng foran Sogndal, som måtte jobbe hardt for 1-0-seieren hjemme mot HamKam.

Sigurd Haugen gjorde kampens eneste scoring halvveis ut i første omgang. Sogndals toppscorer dukket opp ved bakerste stolpe og stupte ballen i mål.