Annonse
Etter å ha vært med på Ulf-treningene siden ferie var over, har Jasmin Bogdanovic nå skrevet under for ut neste sesong med de lyseblå. Foto: Sandnes Ulf.

Sandnes Ulf signerte stopper

Etter å ha imponert på prøvespill etter sommerferien, har Sandnes Ulf valgt å skrive kontrakt med den bosniske midtstopperen Jasmin Bogdanovic som er Ulf-spiller ut 2018-sesongen.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Til RA i går sa daglig leder Tom Rune Espedal at de vurderte å signere spilleren, og at de skulle ta en avgjørelse om midtstopperen fikk kontrakt eller ikke i løpet av dagen.

– Vi har forsøkt å se nøye etter om det er spilleren vi trenger. Inntrykket er godt, og han har vist godt igjen, sa daglig leder Tom Rune Espedal i går.

LES OGSÅ: Madla snudde mot Ulf-rekruttene

Godt fornøyd Sæternes

I dag har de lyseblå altså valgt å gi midtstopperen kontrakt ut neste sesong.

– Jasmin er en klassisk midtstopper som er sterk i lufta og i tillegg god i posisjonsspillet sitt. Han er en veldig profesjonell og erfaren spiller som hadde veldig lyst å komme til oss, sier hovedtrener Bengt Sæternes til SandnesUlf.no.

Den 27-årige midtstopperen var sist innom bosniske eliteserieklubben Zrinjski Mostar, etter å ha vært utlånt til Olimpik Sarajevo. 

– Vi sikrer oss nå mot skader og suspensjoner som vil komme, og det øker også konkurransen i forsvaret. Det er noe vi har hatt et ønske om lenge, sier Sæternes om spilleren, som ikke blir spilleklar til søndagens kamp mot Start.

LES OGSÅ: Matchvinner Kryger hyller mentoren Zajic

Annonse