Sandnes Ulf knust av KIL

Sandnes Ulf gikk på en skikkelig blemme hjemme mot Kongsvinger lørdag og tapte 3-0. Hvordan kampen var kan du se i denne saken.

Sandnes Ulf kom best i gang spillemessig og trykket sin motstander bakover mesteparten av tiden de første minuttene.

Etter sju minutter kom gjestene på sin første visitt. Adem Güven startet en overgang med en god pasning til kanten, fikk så ballen tilbake, og prikket den forbi Arnold Orig i Ulf-målet.

Slet med strekk i laget

Da det var spilt 10 minutter burde Onyekachi Ugwuadu sørget for 1-1 alene med keeper. Dessverre misbrukte han den store sjansen.

Sandnes Ulf slet med stor strekk i laget det første kvarteret av kampen og Kongsvinger var nære på flere overganger.

De lyseblå havnet under 2-0 etter 31 minutter da Kongsvingers Olav Øby prikket inn et frispark lavt nede i Origis hjørne fra lang, lang distanse.

Trener Bengt Sæternes var så sint på egne spillere at han gikk i garderoben FØR dommer hadde blåst av for pause på stillingen 0-2.

Ingen endringer

Selv om Sandnes Ulf så alt annet enn gode ut før pause gjorde Sæternes ingen skifter i pausen.

Laget prøvde å løfte seg etter hvilen og hadde mye ball. Likevel slet Ulf med å få gode sjanser ut av ballinnehavet. Niels Vorthoren fikk i vei et skudd på volley etter 59 minutter, men det gikk himmelhøyt over.

Axel Kryger hadde et langt bedre forsøk etter 60 minutter som endte med en god redning og corner.

Da det var spilt 64 minutter fikk Sandnes Ulf frispark på 17 meter etter en hands. Erixon Danso skjøt like utenfor krysset.

Etter 78 minutter pungterte sannsynligvis KIL kampen da Shuaibu Ibrahim kom alene med Origi og satte inn 3-0 mellom beina på keeperen.

Sandnes Ulf var sluttkjørte etter det og Kongsvinger vant fortjent 3-0.

Før kampen:

Sandnes Ulf kan gå forbi Viking på tabellen med seier over KIL. Laget ligger ett poeng bak de mørkeblå som innehar den siste direkte opprykksplassen i divisjonen.

Viking spiller ikke denne runden ettersom kampen mot Florø er blitt utsatt.

Sandnes Ulf har for øvrig hatt store problemer med KIL på hjemmebane de siste par årene. Spesielt spissen Adem Güven har fått herje voldsomt med de lyseblå på eget gress.

Slik stiller lagene:

Sandnes Ulf (4-3-2-1): Arnold Origi - Dabiel Edvardsen, Akinsola Akinyemi, Tapio Heikkilä, Herman Kleppa - Axel Kryger, Niels Vorthoren, Kristian Brix - Erixon Danso, Vegard Erlien - Onyekachi Ugwuadu.

Kongsvinger (4-4-2): Tobias Trautner - Fredrik Pålerud, Edvard Skagestad, Christian Røer, Martin Lundal - Olav Øby, Marion Mateus Da Silva, Harald Holter, Fredrik Vangstad Sjølstad - Adem Güven, Shuaibu Lalla Ibrahim.