Niklas Sandberg ventes å gjennomføre overgangen fra Ull/Kisa til Start i løpet av dagen. Foto: Pål Karstensen

Sandberg får drømmen oppfylt

Tidligere Sandnes Ulf-spiller Niklas Sandberg var blant Obos-ligaens beste i fjor med Ull/Kisa. Det ble med én kamp der i år. Tirsdag ble han klar for Start.

Følg RA Sporten på Facebook!

Det norske overgangsvinduet stenger ved midnatt onsdag, og i flere norske klubber er det hektisk overgangsaktivitet i dag. Så også i Start.

Skjærtorsdag hentet klubben Mathias Bringaker, og i går kveld meldte Eurosport at tidligere Sandnes Ulf-spiller Niklas Sandberg også er klar for Sørlandets stolthet.

– Jeg kan ikke si noe om det på dette tidspunktet, sier Sandberg på telefon til Eurosport.no.

– Men du kan bekrefte at du har vært i kontakt med Start?

– Ja, jeg har vært i kontakt med Start. Men mer enn det vil jeg ikke si, bekrefter han.

LES OGSÅ: Sandberg ikke imponert over gamleklubben

Aktivitet i Ulf og Viking

Da RA snakket med han under treningsleiren Ull/Kisa hadde i Spania, håpet han å kunne spille for et Eliteserielag denne sesongen, og nå ser det ut til at 22-åringen får ønsket sitt oppfylt.

22-åringen har vært jaktet av en rekke klubber etter at han scoret hele elleve mål for Ull/Kisa sist sesong.

Sandberg hadde kontrakt med Jessheim-laget ut 2019. Midtbanespilleren kom til Ull/Kisa fra Sandnes Ulf foran 2017-sesongen.

Også i Sandnes Ulf ventes det minst én ny spiller inn i løpet av dagen, og det er en ny keeper. Bengt Sæternes sa etter seieren over Strømmen at de mest sannsynlig ville hente inn en ny keeper etter at Saku-Pekka Sahlgren ble skadet, mens Viking ikke utelukker at de vil hente inn en ny spiss. Tore André Sørås kan være på vei vekk, og situasjonen rundt Aniekpeno Udo er fortsatt uløst.

LES OGSÅ: Sørås tilbragte påsken på prøvespill