Ole Rugland er foreslått som ny styreleder i Viking Stadion AS, mens Stig Harry Christiansen er foreslått som ny AS-leder i Viking. Foto: TORBJØRN SVENDSEN

Ruglands arvtager funnet

Stig Harry Christiansen (48) er foreslått som ny leder i Viking Fotball AS etter Ole Rugland. Det framkommer av inkallingen til generalforsamling i AS og Viking Stadion AS som gikk ut i dag. Rugland er selv tiltenkt en rolle som varamedlem i AS og ny leder for Viking Stadion AS.

Følg RA Sporten på Facebook!

Stig Harry Christiansen er daglig leder i Prosafe Management AS. Han er også oppført som styremedlem i Viking Fotball AS og Viking Stadion AS.

Selv om klubben er i hardt vær økonomisk sier Ingebjørg Folgerø, som leder valgkommiteen, at det har vært nok av interesse for vervet som leder i Viking AS.

Vi har hatt mange veldig gode kandidater. Det er stor og positiv interesse for Viking. Nå er vi veldig godt fornøyde med å få Stig Christiansen i vervet. Som styremedlem var han jo også kjent med resultatet fra fjoråret. Dette blir bra, sier Folgerø til RA.

LES OGSÅ: 18,7 millioner i underskudd i Viking

Rugland leder klubbens tredje styre

Ragny Bergesen blir sittende videre også dette året som nestleder. Hun er ikke på valg.

Utover det er Stian Røisland foreslått som styremedlem og nåværende leder Ole Rugland som varamedlem i 2 år.

To styremedlemmer skal også velges inn av Viking FK hvor Kristin Kragseth ønsker å fortsette som leder.

I årsberetningen anefaler valgkomiteen at generalforsamlingen velger Ole Rugland (styreleder 2 år), Stig Harry Christiansen (medlem 2 år) og Helge Orstad (medlem 1 år) som styre i det nye Viking Stadion AS.

LES OGSÅ: Alle må gjøre andre ting enn de er ansatt for

Generalforsamling neste uke

Med det deles klubben nå i tre styrer.

Generalforsamling i det nye stadionselskapet vil være paralelt med generalforsamlingen i AS.

Dette vil holdes tirsdag 14. mars.