Roganytt

Slo kvinne i ansiktet med stol

Kvinnen oppsøkte mann (31) i forbindelse med støy.

Den 31 år gamle mannen erkjente ikke straffskyld da han nylig møtte i Sandnes tinghus.

15. februar banket en kvinne på døren til 31-åringen i forbindelse med at hun var plaget av støy fra ham. Etter en stund kom 31-åringen ut av døren med en stol som han slo kvinnen i ansiktet med. Fornærmede ble som følge av 31-åringens slag påført tre brudd i nesen og begynte å blø fra ansiktet.

«Fornærmede ble påført et mindre sår samt flere brudd i nesebeinet som måtte opereres i etterkant av hendelsen. Samlet utgjør dette klart en skade i straffelovens forstand. Det er tiltalte som har påført disse skadene ved sine slag med stolen mot fornærmede», heter det i dommen.

Straffen ble ubetinget fengsel i 90 dager og han ble også dømt til å betale 10.000 kroner oppreisningserstatning til kvinnen.


Mer fra Dagsavisen