Roganytt

Kvinne i 80-årene mistet livet i trafikkulykke

En kvinne i 80-årene døde etter at personbilen hun var passasjer i kjørte inn i en fjellvegg i Strand kommune i Ryfylke fredag ettermiddag.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 15.21 fredag.

Ulykken skjedde i Einerhaugvegen. Bilen kjørte inn i fjellveggen ved en matbutikk i Prestemarka på Tau. Det var ingen andre kjøretøy involvert, opplyser Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding fredag kveld.

– Kjøretøyet hadde kjørt over en parkeringsplass ved en butikk og inn i en fjellformasjon. Føreren, en mann i 80-årene, er innlagt på sykehus, mens kvinnen som var passasjer ble erklært død på stedet, opplyser operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt.

Pårørende er varslet.

Trafikkulykken vil bli etterforsket videre for å forsøke å kartlegge årsaken til ulykken, opplyser politiets operasjonsleder.

(©NTB)

Nyeste fra Dagsavisen.no: