Roganytt

Ranet butikk med kniv

Ventet på butikken da den ansatte kom på jobb. Politiet vet ikke hvordan mannen kom seg inn i butikken.

Joker Figgjo ble ranet av en person med kniv tirsdag morgen. Gjerningspersonen ventet på butikken til den ansatte kom på jobb klokken 05.45.

– Den ansatte ble så truet med kniv. Det er uklart hvor stort ransutbytte er. Gjerningsmannen var maskert og iført svart og grå kjeledress, skriver operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Den kvinnelige ansatte ble ikke fysisk skadet, melder politiet, som tirsdag morgen søker etter raneren. Politiet har også gjort avhør og sikret spor på stedet.

Operasjonsleder Victor Fenne-Jensen sier til NTB at politiet var på plass på åstedet klokken 5.45, og at meldingen om ranet kom omtrent ti minutter tidligere.

Politiet søker nå etter en mann.

– Gjerningsmannen var maskert, og iført svart og grå kjeledress. Vi driver nå med søk etter gjerningsmannen, sporsikring, avhør, etterretningsinnhenting og vi ser også på moduskandidater, sier han.

Det er foreløpig uklart hvor stort ransutbyttet er.

– Det er i hvert fall tobakk, men det er også mulig at han har fått med seg medisiner og eventuelt kontanter fra en safe, sier operasjonslederen.

Den kvinnelige ansatte som kom på jobb er ikke fysisk skadd.

– Han har ikke vært i fysisk kontakt med henne, og hun etter det vi forstår ikke innesperret på noe vis, sier Fenne-Jensen.

Politiet vet foreløpig ikke hvordan raneren kom seg inn i butikken.

Nyeste fra Dagsavisen.no: