Roganytt

Skal ha kjørt i motsatt kjørefelt i rundkjøring og ikke stoppet for politiet

I stedet for å stoppe for politiet la mannen seg over i motsatt kjørefelt.

En 52 år gammel mann fra Sandnes skal ha gjort relativt mye galt relatert til bilkjøring de siste årene.

17. mars 2021, omkring klokken 10.45, i Blidensol i Sandnes skal han ha kjørt bil mens han var påvirket narkotiske tabletter, amfetamin og cannabis.

18. februar i fjor, omkring klokken 17.15 skal han ha kjørt mot E 39 på Austrått til tross for at han var påvirket av amfetamin, cannabis og GHB.

16. mars i fjor, omkring klokken 12.40, skal han ha kjørt bil på Årsvollveien i Sandnes til tross for at han var påvirket av amfetamin, cannabis, GHB og narkotiske tabletter.

Også 21. juni i fjor, omkring klokken 12.50, skal han ha kjørt bil på Forus mens han var påvirket av amfetamin, cannabis og GHB.

16. november 2021, omkring klokken 11.20 skal han ha unnlatt å stoppe for politiet til tross for at det var gitt tegn om å stanse. Hendelsen skal ha funnet sted i Forusbeen og i forbindelse med kjøringen skal 52-åringen ha hatt for høy hastighet etter forholdene på stedet og lagt seg ut i motsatt kjørefelt på venstre side av midtdeler og kjørte i motsatt kjørefelt gjennom en rundkjøring, slik at det oppsto fare for trafikkuhell.

Saken skal opp i Sandnes tinghus 21. juni i år.

Da må han også svare for fire fartsovertredelser og fem tilfeller av kjøring uten å ha gyldig førerkort.
Nyeste fra Dagsavisen.no: