Roganytt

Frigir navn etter dødsulykken på Moi

Navnene frigis i samråd med de pårørende.

Det var Alexander Kro Hanssen (18) og Mikael Åvedal Bakken (16) som omkom etter trafikkulykken på Moi mandag kveld. Begge guttene var bosatt på Moi.

– Begge to ble fraktet til Haukeland universitetssjukehus, men livene sto dessverre ikke til å redde, sier politiinspektør Lene Tesdal Tonstad, i en pressemelding.

Politiet etterforsker ulykken.

Navnene frigis i samråd med de pårørende.

Havnet i vannet

Mandag kveld rundt klokken 21.15 fikk nødetatene melding om en bil som hadde kjørt av veien og havnet i vannet i Moi sentrum. Det var tre tenåringsgutter i bilen. To ble fraktet til Haukeland universitetssjukehus, hvor de senere ble bekreftet omkommet, og den siste gutten klarte selv å redde seg ut av bilen. Det var han som fikk varslet politiet.

– Per nå har vi ikke oversikt over hendelsesforløpet. Kriminalteknikere og ulykkesgruppen fra Statens vegvesen har vært på åstedet og gjort sine undersøkelser. Vi kan ikke si noe mer om årsaken til ulykken før deres rapporter foreligger. Det er imidlertid på det rene at det var glatt på veien der ulykken skjedde, sier politiinspektør Lene Tesdal Tonstad, i en pressemelding på tirsdag.

– Lokalsamfunnet blir ivaretatt av kommune og andre samarbeidspartnere, sier Tesdal Tonstad.

Nyeste fra Dagsavisen.no: