Roganytt

Kvinne skal ha stjålet bil og råkjørt med denne

Skal ha stoppet først da hun kjørte inn i en hage.

18. oktober i år må en 22 år gammel kvinne møte i Sandnes tinghus tiltalt for ymse relatert til bilkjøring.

Kort tid før søndag 27. februar i år skal hun ha stjålet en bil på Bryne. Subsidiært lyder tiltalen på hun 3. mars i år skal ha vært i besittelse av bilen som var utbytte av straffbar handling.

3. mars omkring klokken 14.00 skal hun ha kjørt med bilen på ulike veier i Time. I forbindelse med at hun skal ha forsøkt å unndra seg en politikontroll skal hun med høy hastighet svingt ut på Fv 44 uten klar sikt

Hun skal ha kjørt i feil kjøreretning gjennom rundkjøringen ved M44 mellom Fv 44 og Jupitervegen, og fortsatte å kjøre i feil kjørefelt til neste rundkjøring mellom Fv 44 og Arne Garborgs vei. Dette medførte at flere av bilene i motgående kjørefelt måtte kjøre delvis ut av veibanen for å unngå kollisjon. Kjøringen skal til dels ha vært vinglete og hun stoppet først da hun med høy fart skal ha kjørt inn i en hage.

Ifølge tiltalen var 22-åringen påvirket av amfetamin og narkotiske tabletter under kjøreturen. Hun skal også ha kjørt bilen uten å ha gyldig førerkort.