Roganytt

Skal ha truet saksbehandler i barnevernet med at hun skulle drepe henne

Kvinne skal ha truet ansatt i barnevernstjenesten.

Det er statsadvokat Nina Grande som har tatt ut tiltale mot en kvinne fra Sandnes i 30-årene.

Den lyder på at hun ved vold, trusler eller annen rettsstridig atferd skal ha påvirket en offentlig tjenesteperson.

11. mars i fjor, omkring klokken 21.15 skal politiet ha vært på en adresse i Sandnes, i forbindelse med at de bisto barnevernet ved akuttplassering av hennes sønn. I den forbindelse skal hun ha slått en politibetjent en gang på venstre side av ansiktet.

16. november i fjor skal hun også ha snakket med en saksbehandler i barnevernstjenesten i Sandnes på telefonen. I løpet av samtale skal hun ha skreket til saksbehandleren at hun skulle komme hjem til henne for å drepe henne.

Saken skal opp i Sandnes tinghus 16. august i år.