Roganytt

Siktet for ran: Framstilles for varetektsfengsling

Den siktede mannen for volden på Hana framstilles for varetektsfengsling for et annet forhold.

Politibil

Onsdag ble en mann i 20-årene pågrepet og siktet for grov kroppsskade eller medvirkning etter at en voldshendelse på Hana forrige søndag. Nå framstilles mannen for varetektsfengsling, men ikke for volden på Hana.

– Mistanken mot mannen for dette forholdet er svekket og det foreligger ikke lenger skjellig grunn til mistanke for medvirkning til kroppsskade. Gjennom etterforskningen har vi imidlertid funnet informasjon som har gitt grunnlag for å sikte mannen for et ran begått på et tidligere tidspunkt, sier politiadvokat Christine Kleppa i en pressemelding fra Sør-Vest politidistrikt.

Sammenheng?

– Hvorvidt det er noen sammenheng mellom ranshandlingen og voldshendelsen på Hana er det for tidlig å si noe konkret om, men dette vil være en del av den videre etterforskningen å forsøke å avdekke, sier Kleppa videre.

Politiet vil i fengslingsmøtet klokken 13.30 i Stavanger tingrett be om fire uker varetektsfengsling, hvor to av ukene er med brev-, besøks- og medieforbud, samt isolasjon.

– Vi har ikke ytterligere kommentarer, sier Kleppa.

En annen mann i 20-årene er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette. Han er foreløpig ikke pågrepet.