Roganytt

Travel natt for politiet

Sør-Vest politidistrikt melder om en travel natt til søndag. 49 ordensoppdrag har medført 19 pålegg/bortvisninger og fire personer ble innbrakt i arrest. I tillegg har det blitt opprettet syv voldssaker, ingen med alvorlige skader.

Her er noen av hendelsene:


Knuste speil

Klokken 00.38 var politiet på jakt etter en ungdomsgjeng i 20-årene som hadde knust speil på et par biler i Stavanger sentrum. Vitner kunne gi beskrivelse av gjerningspersonene.


Knust busskur

Klokken 00.53 stanset politiet en ungdomsgjeng i 20-årene i Sola, og oppretter sak etter at det ble knust glass i et busskur nær Sande skole.


Bil i autovern

Klokken 01.20 rykket nødetatene ut til Kleppvegen ved Stangeland skole i Sola kommune etter melding om trafikkuhell med personskade. Da politiet kom til stedet var den mannlige føreren ute av bilen og oppegående, og framsto ikke som skadet. Han hadde kjørt inn i autovernet i lav fart. Årsaken er sannsynligvis tretthet hos sjåfør. Sak ble opprettet og mannen fikk førerkortet beslaglagt på grunn av brudd på alminnelige plikter ved føring av motorvogn.


Brann i Langgata

Klokken 03.24 rykket nødetatene ut til Langgata i Sandnes i forbindelse med en mindre brann. Brannen var allerede slukket av beboer da nødetatene kom til stedet. Et par beboere som hadde fått i seg røyk ble sjekket av ambulanse, og begge ble tatt med til sykehus for ytterligere sjekk. Sannsynlig brannårsak er relatert til elektrisk anlegg.


Mer fra Dagsavisen