Roganytt

Skal ha stjålet fra bolig og kjørt av gårde med bilen

Må møte i retten tiltalt for en rekke lovbrudd.

1. juni må en 31 år gammel mann fra Sandnes møte Sandnes tinghus tiltalt for en rekke tyverier.

Natt til 4. desember i fjor skal han tatt seg inn i en bolig i Sandnes. Her skal han blant annet ha tatt flere sett med nøkler, klokke, solbriller, smykker og en iPhone. Like etterpå skal han ha kjørt av gårde i bilen til dem han skal ha stjålet fra, og brukte den blant annet til å kjøre til Svinesund 23. desember i fjor.

Også den 16. desember i fjor skal han ha tatt seg inn i en bolig i Sandnes. Denne gangen skal han ha fått med seg bærbare pc-er, iPad, klær, sko, veske med innhold, drikkevarer, sjokolade og nøkler.

22. desember i fjor skal han ha knust en rute i en bolig i Kongsberg. Fra boligen skal han ha stjålet dokumenter, mobiltelefoner og ladere, to bærbare pc-er med lader og veske, headset, blå ryggsekk, sølvkjede, en kartong med røyk og pass.

Tiltalen lyder også på tre tilfeller av å ha benyttet forfalsket kjennemerke på forskjellige biler, fire tilfeller av ruskjøring og fire tilfeller av kjøring uten å ha gyldig førerkort.

Han skal også ha stjålet biler henholdsvis 14. og 15 mars i år. 14. mars skal han også ha fylt bensin ved en bensinstasjon på Hommersåk for 470 kroner uten å betale for seg. Mellom 16. og 17. mars skal han på nytt ha stjålet en bil i Sandnes.

31-åringen er også tiltalt for bæring av kniv, oppbevaring av 36,78 gram amfetamin og for å ha slått en kvinne i ansiktet 28. august i fjor.





Mer fra Dagsavisen