Roganytt

Politilogg: Ordensforstyrrelser og slåssing ved utested

20-åring anmeldt for vold mot offentlig tjenesteperson.

  • Klokken 20.00 lørdag kveld ble en mannsperson i 40-årene bortvist fra Stavanger sentrum grunnet ordensforstyrrelse. Han ble bortvist til søndag.
  • Like over midnatt kom det melding om brann i en container i Havnegata i Sandnes. Brannen ble slukket, og politiet foretok nødvendige undersøkelser på stedet. Sak opprettet.
  • Klokken 01.51 fikk politiet melding om slåssing ved et utested i Stavanger sentrum. Politiet kom til stedet og fikk kontroll over situasjonen. En av politibetjentene ble sparket i magen, men ble ikke pådratt skader. En mann i 20-årene blir anmeldt for vold mot offentlig tjenesteperson.
  • Klokken 02.43: En mann i 20-årene ble tidligere natt til søndag bortvist fra Stavanger sentrum på grunn av ordensforstyrrelser. Han dukket opp igjen senere på natten, og blir anmeldt for ikke å etterkomme pålegget.

Politiet har hatt nok å gjøre natt til første mai, men i de store byene beskrives det som en relativt normal helg. Det har vært få alvorlige hendelser.

Operasjonsleder Irene Raghnhildstveit i Sør-Vest politidistrikt forteller til NTB at natt til 1. mai har vært som en vanlig helgenatt.

– Litt har det jo vært, men ikke unormalt mye. Litt forstyrrelse av natteroen, litt ordensforstyrrelser og noen bortvisninger, oppsummerer hun.