Roganytt

Elsparkesyklist døde etter ulykke

En mann i 30-årene døde etter en ulykke mellom en elsparkesykkel og en bil.

Illustrasjonsfoto.

– Mannen som førte elsparkesykkelen ble i dag klokken 11.45 erklært død av lege på Stavanger Universitetssjukehus. Pårørende er varslet, skriver Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding lørdag ettermiddag.

Politiet fikk melding om ulykken mellom elsparkesykkelen og personbilen klokken 00.09 i dag, lørdag. Ulykken skjedde i Haugesunsgata under Bybrua i retning Stavanger sentrum.

I en tidligere pressemelding fra politiet opplyste de at fører av personbilen, en mann i 20-årene, var alene i bilen. Vedkommende er ikke fysisk skadet, men følges opp av helsepersonell. Det er ikke mistanke om kjøring i rus- eller alkoholpåvirket tilstand.

Personen på elsparkesykkelen er en mann i 30-årene. Begge er bosatt på Nord-Jæren.

Kriminalteknikere fra politiet har sammen med ulykkesgruppen til vegvesenet arbeidet med undersøkelser på stedet gjennom natten. Det var flere vitner til ulykken og det er gjennomført flere vitneavhør på stedet.

Veien forbi ulykkesstedet var ifølge politiets Twitter stengt fra mellom klokken 01.00 og 05.00.