Roganytt

Politilogg: Bål på terrasse og mye ufin oppførsel

Dette er hendelsene i distriktet natt til søndag.

Illustrasjonsfoto.
  • Politiet rykket lørdag kveld ut til Wessels gate i Stavanger hvor det ble meldt om støy – og at det var tent opp et bål på en terrasse. Politiet slukket et lite bål, og kjørte en ruset mann (36) til arrest. Sak opprettes.
  • På dagtid lørdag ble en mann (28) bortvist fra Sandnes sentrum grunnet ufin oppførsel. Lørdag kveld var samme mann igjen involvert i ufin oppførsel og knuffing i Sandnes sentrum. Mannen ble kjørt i arrest og anmeldt.
  • Tre menn i 20-årene ble bortvist fra Stavanger sentrum grunnet ufin oppførsel. De var både ampre og ufine mot vektere og andre gjester.
  • Gutt (17) ble kontrollert av politiet på Ruten i Sandnes. Det ble gjort funn av vekt og salgsdoser med hasj. Vekten og stoffet ble beslaglagt. Sak opprettet.
  • Beruset mann (20) laget bråk utenfor et utested i Stavanger. Han ble bortvist fra sentrum, men ble påtruffet like etterpå. Anmeldt for ikke å etterkomme pålegget.
  • Melding om ordensforstyrrelse og amper stemning utenfor et utested i Stavanger. Politiet var raskt på stedet og fikk kontroll på mistenkte, mann (22). Mistenkte hadde vært i klammeri med vaktene på stedet. Han var lite samarbeidsvillig og ble innbrakt til arresten. Mannen blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann etter å ha sparket etter og kommet med trusler mot politiet.
  • Melding om at en person hadde slått til en vakt ved et utested i Bryne sentrum. Mistenkte, mann (42) hadde tildelt vakten (22) et slag. Det var ikke behov for legetilsyn. Politiet avhørte mistenkte og han ble deretter bortvist fra sentrum. Han ble anmeldt for kroppskrenkelse.