Roganytt

Tiltalt for å ha truet gutter med kniv

26-åringen skal ha truet med kniv og kommet med hatefull ytringer.

Det er statsadvokat Thale Thomseth som har tatt ut tiltale mot en 26 år gammel mann fra Sandnes.

Den lyder på at han 5. november i fjor, omkring klokken 15.40, ved Sandnes rutebilstasjon skal ha sagt til fire gutter at han kunne stukket og/eller drept dem. Samtidig skal han hatt et knivblad i hånden som han skal ha strakt mot dem.

Da guttene løp fra stedet, skal han ha løpt etter dem med knivbladet i hånden. Da en av guttene løp i en annen retning skal han ha fulgt etter ham mens han skal ha ropt «jævla utlending» og «jævla pakkis» til vedkommende. For dette er han også tiltalt for å ha kommet med en hatefull ytring.

26-åringen er også tiltalt for å skallet faren sin i pannen den 9. juni i fjor.

Han skal også ha oppsøkt faren 8. september i fjor til tross for at han fått utstedt besøksforbud.

Saken skal opp i Sandnes tinghus 28. juni i år.