Roganytt

Skal ha sagt til kona at han skulle drepe henne og kvele henne til døde

Kvinne skal ha blitt utsatt for grov vold.

Det er statsadvokat Birgitte Budal Løvlund som har tatt ut tiltale mot en 34 år gammel mann fra Sandnes.

Volden skal ha funnet sted i parets bolig 25. november 2018. Da skal han slått kona flere ganger på kroppen. Ved denne anledningen skal han også ha sagt flere ganger at han skulle drepe henne og kvele henne til døde.

Også 13. november 2018 skal han ha vært voldelig mot kona. Denne gangen skal han ha dyttet henne ned i sengen, tatt kvelertak på henne og presset en pute hardt mot ansiktet hennes slik at hun fikk problemer med å puste.

Saken skal opp i Sør-Rogaland tingrett avdeling Sandnes tinghus 9. juni i år.

Eventuelle krav om erstatning vil bli satt fram av fornærmedes bistandsadvokat.