Roganytt

Skal ha tatt MC

35-åringen skal ha forsynt seg med en motorsykkel på et kjøpesenter.

35-åringen må svare for flere lovbrudd da han må møte i Stavanger tingrett 20. mai i år. Blant annet må han svare for tyveri av en motorsykkel. Hendelsen skal ha funnet sted 12. desember 2019, omkring klokken 17.00. Da skal han i parkeringshuset på Kilden tatt en motorsykkel og kjørt med denne til utgangen av Kilden. 26. juni i fjor skal han skal han også ha stjålet en personbil fra en adresse på Storhaug i Stavanger og kjørt rundt med denne i byens gater.

13. juli i fjor skal han også ha tatt seg inn i en bolig i Stavanger og forsynt seg med en våtdrakt, en sovepose og diverse campingutstyr. 16. september i fjor skal han også ha kjørt en moped som hadde et stjålent kjennemerke. Både denne dagen og den 26. juni skal han ha ført kjøretøyene mens han var påvirket av narkotiske tabletter. Han skal heller ikke ha hatt gyldig førerkort for de respektive kjøretøyene.