Roganytt

1,8 i promille i Eiganestunnelen

Kvinnelig fører fikk førerkortet beslaglagt.

Like over midnatt natt til søndag fikk politiet melding om mulig promillekjøring i Eiganestunnelen.

– Bilen ble stanset, og en kvinnelig fører (47) blåste til foreløpig resultat 1.8 i promille. Hun ble framstilt legevakt for blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt og politiet har opprettet sak, opplyser operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt.

Det var flere lignende hendelser lørdag kveld og natt til søndag.

Klokken 19.19 lørdag var det et trafikkuhell ved innkjøringen til Ryfast (ved gamle Gamlingen). Føreren framsto beruset. Politiet var på stedet sammen med ambulanse. Undersøkelser ble gjort og nødvendige prøver tatt. Sak opprettet.

Klokken 01.55 stanset politiet en bil i Verven i Stavanger. En kvinnelig fører (20) framsto ruset. Hun ble kjørt til legevakt, og sak opprettes.

Like før klokken 03.00 kom det melding om en trafikkulykke i Armauer Hansens vei i Stavanger. En bil skal ha kjørt inn i en murvegg, og deretter havnet inn i en hekk. Nødetater rykket ut til stedet. Føreren var alene i bilen, og vedkommende opplyste å ha sovnet. Politiet mistenker ruskjøring, og føreren ble tatt med til legevakt for blodprøve. Ingen personskade. Sak opprettet.

LES OGSÅ: Stavanger-mann ble Lotto-millionær