Roganytt

Taxi kjørte inn på terrasse etter å ha blitt overfalt av passasjerene

Slik var natten for politiet på Haugalandet.

Sør-Vest politidistrikt melder om følgende hendelser på Haugalandet natt til søndag:

#Karmøy: Klokken 04.50 mottok politiet melding om at en taxi skulle ha kjørt delvis inn på en terrasse på Torvastad. Det skulle være mye materielle skader. men ingen personskader. Da patruljene kom til stedet meldte de at drosjen hadde kjørt tre menn som hadde overfalt ham. De tre ble pågrepet og satt i arrest.

#Stord: Festdeltagere som plaget naboer med høylytt sang og musikk ble pålagt å stanse virksomhetene sine til klokken ti søndag formiddag.

#Haugesund: En mann (39) og en kvinne (20) fikk pålegg om å være stille til i morgen tidlig. De plaget sine omgivelser med brøling og høy musikk i Kirkegata.

#Bømlo: Stor ansamling av ungdom på Furuneset badestrand. Det ble spilt høy musikk og var full fest. En ung mann som hadde med seg en stor høyttaler fikk pålegg om å holde ro. De fleste var på vei bort.

#Karmøy: Melding om en beruset mann som vandret i veibanen ved Ferkingstad Havn, til fare for seg selv. Melder forsøkte å snakke ham til fornuft, uten hell. Patruljen fikk etter hvert kontakt med mannen og kontroll på ham.

Mer fra Dagsavisen