Annonse
Sandnes Ulf har inngått en rekordlang avtale med Macron som utstyrsleverandør. Her er daglig leder i Macron Norge, Martin Fauskanger sammen med daglig leder Tom Rune Espedal i Sandnes Ulf. Foto: Sandnes Ulf

Rekordavtale for Sandnes Ulf

Sandnes Ulf har inngått en syvårig avtale med den italienske utstyrsleverandøren Macron. Det er den lengste avtalen klubben noen gang har inngått, og strekker seg ut 2024-sesongen.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Sandnes Ulf har de siste fem årene vært sponset av Hummels, men skifter fra og med neste sesong til italienske Macron.

– Dette er en veldig god avtale som dekker hele klubben, både topp og bredde, på en veldig bra måte. Klubbens nye stadion vare også ett viktig element og Macron skal inn med egen klubbshop i stadion. Vi er glade for å komme på laget til Macron, sier daglig leder Tom Rune Espedal til klubbens egne hjemmesider.

LES OGSÅ: Endelig bestemt – det blir ny stadion i Sandnes

Føyer seg inn i en pen rekke

Macron har hovedsete i Bologna i Nord-Italia, og sponser en rekke større klubber på kontintentet. Sandnes Ulf føyer seg inn i en pen rekke klubber som Lazio, Bologna, Nice, Crystal Palace og Stoke blant annet.

I Norge er det Skandinaviske Sportsimport AS som har distribusjonsansvaret. Macron Norge har i dag kontorer over hele landet.

– Vi er svært glad for dette historiske samarbeidet med Sandnes Ulf. Vi vil samarbeide tett med klubben rundt salg av supporterutstyr, og samtidig bruke nye Sandes Stadion som lokal «hub» for de andre lokale samarbeidsklubbene. Macron Store-konseptet er kommet til Norge for å bli, forteller daglig leder i Macron Norge, Martin Fauskanger.

Fra før har Sandnes Ulf inngått en avtale med Lyse, som innebærer at barn og ungdom skal spille med Lyse-logoen på brystet fra 2018. Den avtalen går over fem år.

LES OGSÅ: – Blir ikke storebror selv om Viking rykker ned

Annonse