Politiloggen natt til søndag

En person ringte politiets operasjonssentral og klaget over feilprising på kebab, og var svært misfornøyd og ikke minst overrasket over at politiet ikke prioriterte dette natt til søndag.

Sandnes 19.50: Bilbrann i Parkveien ved det gamle sykehuset. Samme bil ble stjålet i forbindelse med et grovt tyveri fra en adresse på Byhaugen i Stavanger natt til lørdag. Brannen ble slukket av forbipasserende. Politihund ble satt inn i søket etter gjerningsperson(er). Eventuelle vitner til brannen, eller de som har opplysninger i saken, bes ta kontakt med politiet. Bilen er en grå Ford C-Max.

Sandnes 01.31: Politi var på et utested i Kirkegata. Noen gjester ville ikke forlate stedet.

Strand 01.37: Mannlig gjest (34) slo til en vakt på et utested på Jørpeland. Politiet har vært på stedet og notert personalia. Anmeldelse i ettertid.

Stavanger 01.59: Mann (42) bortvist fra sentrum etter å ha blandet seg inn i politiets arbeid i forbindelse med en ordensforstyrrelse.

Stavanger 02.00: Politiets operasjonssentral ble oppringt og personen i andre enden klaget over feilprising på kebab. Vedkommende ba om at politiet undersøkte stedet umiddelbart. Melder var svært misfornøyd og ikke minst overrasket over at politiet ikke prioriterte dette natt til søndag. Vil anmelde dette i ettertid.

Stavanger 02.13: Mann (25) kjørt i arrest og mann (21) bortvist fra sentrum etter at de var involvert i slåssing. Mann som ble kjørt i arrest etterkom ikke politiets pålegg og kastet mat på politibilen. Sak opprettes.

Stavanger 02.37: Slagsmål på utested i Nedre Strandgate. En mann (23) ble innbrakt i arrest. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv. To menn i 20-årene ble bortvist i tolv timer.

Hå 03.15: Mann (41) anmeldt for kjøring i beruset tilstand. Han ble stanset i Viervegen, og førerkortet ble beslaglagt.

Stavanger 04.08: Tre vinduer knust på en boligadresse i sentrum. Politiet var på stedet, og sak opprettes.

 

LES OGSÅ: Champs Sportsbar fikk hjelp av politiet til å håndtere kaotisk kø