Pereira-dobbel holdt ikke for Viking 2

Jonas Pereira gikk foran som kaptein for Viking 2 i opprykkskampen, men hans to mål holdt ikke til poeng for Viking-rekruttene som tapte for Øystese hjemme på SR-Bank Arena.

Et opprykksjagende Viking 2 fikk seg en stygg ripe i lakken da de møtte nedrykkstruede Øystese på SR-Bank Arena. Viking-rekruttene måtte denne gangen klare seg uten hjelp fra A-laget, som møter Levanger søndag kveld.

I en heller begivenhetsløs første omgang skjedde det mye inn mot hvilen i Jåttåvågen. Først satte Aleksander Andersen inn ledermålet for Øystese, før Jonas Pereira utlignet for vertene like før pause.

Drøye ti minutter ut i andre omgang tok bortelaget igjen ledelsen, da Knut Eriksen Eide sendte gjestene i føringen. Om lag 20 minutter før slutt økte Jens Aase ledelsen for Øystese på straffe, etter en felling fra Daniel Pollen.

På overtid fikk også Viking straffe, som ble satt inn av Jonas Pereira, men ungguttens andre mål for dagen ble bare for trøstemål å regne da Viking-rekruttene gikk på sitt tredje hjemmetap for sesongen.

Tapet gjør at det nå er sju poeng opp til Sotra, som lørdag knuste Sogndal 2 hele 7-1, på opprykksplass. Tabell og kampfakta finner du her.