Ole-André Lerang legger opp

Etter et tosifret antall sesonger på det høyeste nivået i Norge, har håndballkeeperen Ole-André Lerang bestemt seg for å legge opp.

Følg RA Sporten på Facebook!

Det er Sandnesposten som melder at Lerang nå legger opp, to år før kontrakten hans med Sandnes HK går ut.

– Dette er veldig trist, men likevel helt nødvendig. Jeg har ikke så mye å bidra med når ryggen er som den er, sier Lerang til Sandnesposten.

LES OGSÅ: Innstilte på knallhard hverdag i eliten

– Smertene går ut over søvnen 

Etter å ha vært trofast til Viking siden han var 16 år, meldte Ole-André Lerang overgang til Sandnes foran årets sesong. Der skulle han bidra med rutine og erfaring for et nyopprykket lag, men på grunn av ryggproblemer har det blitt mindre spilletid enn forventet for 28-åringen.

– Smertene er ganske ille og det har gått utover søvnkvaliteten også. Man havner i en litt mørk verden av å gå rundt med smerter. Det sliter mentalt, innrømmer Lerang.

Han er åpen på at han gjerne vil fortsette å være involvert i håndballmiljøet, men til Sandnesposten sier han at det ikke blir i Sandnes.

– Jeg ønsker veldig gjerne å fortsette å være involvert i håndballen og heve kvaliteten på keeperne i regionen. Jeg har noe på gang, mer enn det vil jeg ikke si, sier han.

LES OGSÅ: Signerte treårskontrakt med Sandnes