Øker antall avganger til Sørlandet i sommer

Go-Ahead Norge møter sommeren med økte antall avganger på Sørtoget i helger og på hverdager.

Fra 20 juni øker Go-Ahead Norge antall avganger i helgene med to avganger på lørdager og tre på søndager. I tillegg øker antall avganger på hverdager, blant annet med en morgenavgang fra Kristiansand til Oslo.

Det skriver Go-Ahead i en pressemelding.

 – Etter at samfunnet etter hvert nå begynner å normalisere seg mer og mer, ser vi at det er et behov for å øke antall avganger både i helger og på hverdager. I tillegg står vi overfor en sommer som trolig vil skrive seg inn i historiebøkene som norgessommer nr 1. «Alle» skal feriere i Norge i sommer og derfor ønsker vi å legge til rette for flere avganger rettet mot ferie og fritidsmarkedet, sier administrerende direktør Cathrine Elgin i Go-Ahead Norge, i pressemeldingen. 

Go-Ahead skal ha fått flere henvendelser om å øke antall avganger med Sørtoget. 

– Det har også vært etterspørsel etter flere togavganger på hverdagene, og vi er også glad for å kunne etterkomme dette, sier Elgin. 

LES OGSÅ: Mostun-jubel

Kjøp billett på forhånd

– Det er viktig at våre reisende fremdeles kjøper sine billetter på forhånd slik at vi kan overholde smittevernreglene og kan ha kontroll på hvor mange som reiser med oss. At vi nå får flere avganger i helger og hverdager fører til at smittevernreglene lettere kan overholdes da vi får en større spredning av reisetrafikken, sier Go-Ahead sjefen, i pressemeldingen.