Stavanger

Oilers utklasset Kongsvinger hele 12-3

Viktige hendelser minutt for minutt:

(60) Og der var utklassingen ferdig. 46-26 i skudd og hele 12-3 i målprotokollen.

(57) MÅÅL! 12-3. Og der kom endelig scoringen for Josh Soares. Puck ut i sonen rett foran keeper. Han dro seg litt til side og løftet den opp i keepers høyre vinkel.

(55) MÅÅÅL! 11-3. Så satt den i kassen igjen. Røste Fossen satte fart på skøytene, og la seg inn foran KIL-målet. Pucken satte han langs isen i det korte hjørnet.

(52) Litt roligere nå. Oilers benytter sjansen til å spille de litt mindre rutinerte. Hjelm har fått noen bytter nå. Falk-Larssen også.

(46) MÅÅL! 10-3. Nok en gang reduserte Kongsvinger. Mye rot foran Henrik Holm. En kjapp backhand opp i det korte hjørnet lurte Oilers-keeperen.

(45) MÅÅL! 10-2. Og der var det like godt tosifret for et supereffektivt Oilers-lag. Petter Røste Fossen satte den liggende like foran kassen.

(43) MÅÅL! 9-2. Kjapp redusering fra Kongsvinger. Fortjent nok etter å ha skapt en god del sjanser i de to første periodene.

(43) MÅÅL! 9-1. Igjen var det Tommy K. som satte pucken i mål. Oilers var i overtall, og en lang pasning fram etter avbrudd i sonen fant TK på blålinjen. Fra midt i sonen hamret han den i mål. Flott skudd.

(41) Skuddstatistikken er flatterende for Kongsvinger: 28-18 og 8-1 i mål!

3. periode:

(40) Oilers dominerte totalt i den andre perioden, og doblet antall scoringer. Fortsatt er de effektive. Åtte scoringer på 28 skudd på mål er solid!

(37) MÅÅL! 8-1. Dan Kissel har startet jakten på de neste hundre poengene i Oilers-drakten. Flott scoring alene foran KIL-keeperen. Utklassing nå.

(36) MÅÅL! 7-1. Josh Soares med en kjapp backhandpasning som satte Trettenes i fin posisjon til høyre for keeper. Håndleddsskudd ned i det lange hjørnet gjorde susen.

(33) MÅÅL! 6-1. Tommy Kristiansen igjen. En flott scoring etter pasning fra Soares. Tommy dro seg rundt keeper og la den elegant inn i det åpne buret.

(31) Hjemmelaget har giret ned et hakk nå, og bruker ikke så mange kalorier som de gjorde i den første perioden. Unntaket er ungdomsrekken. 18-12 i skudd nå.

(25) Skudd i tverrliggeren fra gjestene helt på tampen av overtallsspillet.

(24) Ferskingen Falk-Larssen fikk seg en tur i utvisningsboksen etter slashing.

(22) MÅÅL! 5-1. Stian Høygård lempet pucken inn mot en dekket Kongsvinger-keeper. Den stusset inn gjennom beina på ham.

2. periode:

(20) En rotete og effektiv periode for Oilers som ikke har fått til så mye av det gode pasningsspillet sitt. Til gjengeld har de vært konger i rundvantet og effektive foran mål.

(15) MÅÅL! 4-1. Så var det klart for ny scoring. CDA satte pucken kontant i nettet etter pasning fra Høygård.

(13) En kaotisk periode etter de fire kjappe scoringene.

(5) MÅÅL! 3-1. Henrik Medhus fikk sjansen alene på skrått hold inn fra høyre, og satte pucken hardt rett på Kongsvinger-keeperen. Pucken skrudde seg inn i en bue over den uheldige keeperen.

(3) MÅÅÅL og MÅL: Først utligning, så sørget Tommy Kristiansen for 2-1 på flott pasning fra Soares.

(3) MÅÅL! 1-0 til Oilers i undertall. Dermed var Kissel allerede oppe i 200 poeng for Oilers!

(2) Hvor er Tommy K? I fryseboksen, selvsagt. Oilers i undertall.

(0) Kampen er i gang. Oilers vant droppen (Soares).

1. periode:

FØR KAMPEN:

Simen Talge ble historisk for Oilers da han i høst scoret i 5–0 kampen mot Kongsvinger i DNB Arena 3. oktober. Da var han 16 år og 310 dager. 16 dager tidligere ble han tidenes yngste poengplukker for Oilers i kampen mot Sparta.

I dag slipper Oilers til en annen unggutt, Svein Petter Falk-Larssen i 4, rekken.

Oilers har aldri tapt mot Kongsvinger i eliteseriekamper. På syv kamper er det 7–0–0–0 og 45–8 i målforskjell. De to kampene i høst har endt 5–0 og 1–8.