Oilers U20 med ny dobbeltseier på Hamar

Oilers U20-lag har vært på Hamar denne uken og spilt dobbeltkamp mot Storhamar. Det endte med ny dobbeltseier for U20-laget som nå har seks strake seiere.

Lørdagens kamp endte 4-1 til Oilers, etter mål fra Svein-Petter Falk Larssen (2), Simen Talge og Markus Vikingstad.

Storhamar fikk en pangstart på lørdagens første av to oppgjør mot Oilers U20-lag, da Simen Andre Edvardsen ga hjemmelaget ledelsen etter 55 sekunder. Sven-Petter Falk Larssen snudde så oppgjøret med sine to scoringer på halvannet minutt ti minutter ut i kampen.

Simen Talge la på til 3-1 ti minutter ut i andre periode, før Markus Vikingstad fastsatte sluttresultatet til 4-1 20 sekunder før slutt.

Langt bak Vålerenga på tabelltopp

Under søndagens kamp var det Oilers som kom best i gang, da Simen Talge sendte Oilers i ledelsen etter litt over tre minutters spill. Markus Vikingstad økte til 2-0 i overtall minuttet ut i andre periode, før Storhamar snudde kampen etter tre mål av Mathias Zachariassen, Even Langdalen og Mathias Holst Jensen.

Ti minutter ut i den tredje perioden utlignet Simen Talge til 3-3 med sitt andre mål for kampen, også det i overtall. Arne Hernæs Larsen ga så Oilers ledelsen 4-3 igjen tre minutter senere, før Even Myreng Kjellesvik fastsatte sluttresultatet til 5-3 med sin scoring 20 sekunder før slutt.

Selv med seks strake seiere ligger U20-laget fortsatt på tredjeplass på tabellen, ti poeng bak Vålerenga som leder.