Oilers tapte også mot Glasgow

For andre gang på 24 timer gikk Oilers tapende av isen mot britisk motstand. Søndag kveld vant Glasgow Clan 2-1. Assistenttrener Juha Kaunismäki er likevel ganske godt fornøyd med utbyttet av de to kampene.

Et Oilers med nytt trenerteam og mange nye fjes har denne helgen spilt treningskamper mot Nottingham Panthers (tap 5-3 lørdag) og Glasgow Clan.

I søndagens oppgjør tok Oilers ledelsen ved Markus Søberg. Nykommerne Vigier og Lucia sto bak assistene.

Hjemmelaget fra den skotske storbyen slo dessverre for Oilers tilbake nesten umiddelbart.

Trenerne greit fornøyde

Selv om Oilers kjørte kampen i den tredje perioden var det hjemmelaget som klarte å avgjøre. Det skjedde med seks minutter igjen da Dennis Sveum satt utvist for å holde motstanders kølle.

På tross av de to tapene er trenerteamet relativt godt fornøyd med hva de har fått ut av turen.

Lørdag tapte vi 5-3, men det var nok et flatterende resultat. Dette var to lag som var ganske jevne. Derfor var vi ikke så skuffet etterpå. Det høres sikkert litt dumt ut, men vi ble veldig hardt straffet for feil. Dette er et topplag med 14-15 importspillere, sier Kaunismäki til RA.

Samtidig skulle han gjerne hatt i alle fall en seier i helgen.

Følelsen av å vinne kamper er selvsagt viktig. Vi var revansjesugne søndag, men tapte 2-1 for en god motstander. Samtidig er det mye vi trenere er fornøyde med etter disse kampene. Det er også litt å jobbe med, men for oss er det viktig å få se hvor vi ligger an i løypen. Det er bare slik vi kan finne ut hva vi må terpe på i fortsettelsen, sier Kaunismäki.