Stavanger Oilers

Oilers stormet videre med ny målfest

Les kampreferatet mellom Grüner-Oilers - David mot Goliat - her.

3. periode:

60 min.: Oilers vinner 7-1 og fortsetter den høyst imponerende målfesten så langt denne sesongen. Grüner jobber hardt og er gode i små perioder, men Oilers klart best - som de skal være. Holm blir banens beste.
Skudd: 45-34. begge lag får 12 minutter i utvisningsboksen.

58 min.: Zajac spilles fri tre meter foran mål helt upresset, men keeper redder.

57 min.: Begge lag ganske uryddige nå. Mye pucktap.

52 min.: MÅÅÅL! Herlig overtallsmål! Morley skyter pucken inn langs isen mot Kristiansen som står på sin vante plass foran mål. Han styrer fint inn til 7-1.

51 min.: Utvisning til Grüner for tripping. Oilers vinner droppen og etablerer angrepet sitt, som ender med skudd midt på keeperen.

49 min.: Ludvig Hoff går ned og blokkerer et hardt skudd. DEN kjente han, ja.

48 min.: Dagens tilskueretall er 243, sier speakeren.

47 min.: En del fram og tilbake nå. Grüner jobber godt selv om de er ned 6-1.

45 min.: Kristiansen får en smell når han blir truffet bak på leggen av en framstormende Grüner-back.

44 min.: STOR sjanse for Trettenes. Søberg snapper pucken fra en Grüner-back i egen sone, finner Trettenes foran mål, men keeper redder. 6-1.

43 min.: Mye Grüner nå. Flere sjanser for hjemmelaget, men skuddene treffer enten ikke mål eller så redder Holm.

42 min.: STOR sjanse for Grüner som får avsluttet to meter foran Holm, upresset, men keeperen redder.

41 min.: MÅÅÅÅL! Trettenes scorer sitt første i kampen. Oilers går rett i angrep og Søberg finner Stavanger-mannen foran mål som skyter i blokken men plasserer så pucken i mål bak en utspilt keeper. 6-1.

2. periode:

40 min.: Midtperioden ender 2-1 til Oilers. Langt mindre dominerende av siddisene enn førsteperioden, men Grüner sliter i undertall, som har resultert i fire overtallsmål for Oilers. Oilers tar tre nye utvisninger i andre peiode. Skudd: 19-14, totalt 35-22.

39 min.: MÅÅÅÅÅL! Et godt overtall av Oilers ender i mål - for fjerde gang i kampen. Rokseth plasserer pucken hardt på mål. Pucken styres inn av Mauldin. 5-1.

38 min.: Kristiansen spilles fri av Trettenes rett foran mål, men skuddet reddes.

37 min.: Utvisning til Grüner for høy kølle.

36 min.: Kissel kommer en mot en og finter seg fri, men skuddet går rett på keeper. 4-1.

35 min.: Oilers mister pucken i angrepssonen igjen og Grüner kontrer og scorer nesten.

35 min.: Oilers fulltallige. Siddisene langt i fra like dominerende denne perioden.

34 min.: Både Oilers og Grüner med hver sin gode målsjanse. Keeprene blir for gode.

33 min.: Oilers får sin første lagstraff denne sesongen når de har fir mange spillere på isen. Nytt undertall. Grüner vinner droppen men Oilers får klarert.

31 min.: MÅÅÅÅL! Grüner scorer. Zajac somler bort pucken i egen sone og Grüner reduserer alene mot Holm. 4-1.

31 min.: MÅÅÅÅÅL! Oilers vinner droppen, etablerer angrepet sitt og scorer i sitt tredje overtall. Morley finner Kristiansen på bakerste som skyter i tomt mål. 4-0.

31 min.: Grüner får utvisning for interference.

30 min.: Oilers er fulltallige.

30 min.: Oilers får straffeslag når Vikingstad finter seg fint gjennom alene mot keeper, og blir hektet. Morley tar straffen med keeper redder greit. 3-0.

29 min.: Oiler vinner pucken på midten og Kissel stormer i angrep og skyter, men pucken går akkurat ikke inn.

28 min.: Ny utvisning for Oilers og Bryhnisveens tredje to-minutter. Denne gang for interference.

27 min.: Oilers er fulltallige. Grüner med en sjanse som Holm redder greit.

25 min.: Zajac får en utvisning for tripping. Oilers' fjerde to-minutter så langt.

24 min.: Grüner er best i starten av midtperioden. Leder 4-2 i skudd denne perioden.

22 min.: Unggutten Haughom mister pucken i Grüners sone og hjemmelaget kontrer tre mot en, men klarer ikke å få til en målsjanse foran Holm.

21 min.: Andre periode er i gang.

1. periode:

20 min.: Pause. Oilers dominerte fram til det var 3-4 minutter igjen, da kom Grüner mer til. Skudd: 16-8 Oilers.

19 min.: Grüner holder pucken i Oilers' sone nesten hele overtallet. Noen småsjanser. Oilers fulltallige.

17 min.: Stor sjanse for Grüner. Holm redder brilliant to ganger fra nært hold. Oilers og Ludvig Hoff får utvisning.

17 min.: Vikingstad suser forbi Grüners backer fra midtlinjen og kommer til mål, men avslutningen stoppes av keeperen. 3-0.

16 min.: Oilers fulltallige etter nok et farlig Grüner-angrep.

15 min.: Grüner spiller seg til farlig posisjon mot passive Oilers-backer. Skudd men Holm redder.

14 min.: Bryhnisveen får enda en utvisning. Oilers klarerer.

13 min.: MÅÅÅÅÅÅÅÅL!  Fiiint spill i overtall av Oilers. Trettenes finner Kissel bak mål, som lurer pucken kjapt på bakerste stolpe hvor Morley scorer på en utspilt keeper. Fint. 3-0.

12 min.: Grüner får utvisning for tripping. Seks sekunder etterpå er Oilers fulltallige.

10 min.: Oilers' Bryhnisveen ut med utvisning.

10 min.: Grüner kommer med sin første farlighet i et to-mot-to-angrep. Pucken ender foran Holm som snapper den opp.

9 min.: MÅÅÅÅÅL! Rokseth smeller til et skudd fra backposisjon som går forbi alle og i mål etter litt fram og tilbake. Assists av Brassart og Mauldin.

9 min.: Utvisning til Grüner.

7 min.: Oilers har mye puck i starten. Grüner kommer ikke til.

5 min.: MÅÅÅÅÅÅL! Greg Mauldin scorer etter god forecheck og en lur piruettpasning fra Morley. 1-0

3 min.: Oilers etablerer angrep i Grüners sone og holder på pucken lenge men  resulterer bare i et par småsjanser.

1 min.: Da er vi i gang! Grüner vinner den første droppen mot Brassart, men Oilers kontrer etter en fin langpasning fra Ludvig Hoff til Kristiansen, som skyter og keeper redder.

Før kampen:

Rekkene med Henrik Holm i mål:
1. rekke: Zajac, Haughom - Trettenes, Kissel (gullhjelm), Søberg
2. rekke: Bryhnisveen, Klavestad - Forsberg, Morley, Mauldin
3. rekke: Ulriksen, Rokseth - Brassart, Hoff, Kristiansen
4. rekke: Klofutar - Vikingstad, Hoff, Mathisen

Oilers har fått en pangstart på sesongen med tre strake seire (8-3 mot Stjernen, 8-1 mot Manglerud Star og 4-2 mot Storhamar).

Grüner, som rykket opp til det gode selskap i år, vant sin åpningskamp 5-1 mot Narvik, som også rykket opp. De tapte sin andre kamp 2-8 mot Lillehammer.

Til RA erkjente daglig leder i Grüner, Trond-Erik Larsen at dagens kamp blir «David mot Goliat på flere måter», men til tross for det skal laget på Grünerløkka går for seier.