Annonse
Dan Kissel og Oilers har sett bunnsolide ut så langt i årets sluttspill. Vinner de kveldens kamp mot Sparta på borteis har de seks strake seirer og er halvveis til en ny NM-tittel. FOTO: CARINA JOHANSEN

Oilers slo Sparta igjen

Sparta-Oilers 0-2. Oilers har skaffet seg et perfekt utgangspunkt for å nå en ny NM-finale etter at laget slo Sparta på borteis mandag. Tommy Kristiansen og Dan Kissel scoret målene. Hvordan kampen var kan du se under.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Etter en tung siste del av sesongen virker Oilers virkelig å ha funnet ut av det etter at seriegullet ble sikret.

I kvartfinalen ble Stjernen feid av isen med 4-0 i kamper og laget spilte tidvis bunnsolid.

Den finfine formen tok de med seg i den første semifinalen mot Sparta. Da ble det seier med 4-1 - blant annet etter to lynhurtige scoringer fra kaptein Kristian Forsberg.

LES OGSÅ: - Greit å gi pressen noe å skrive om

I Sparta Amfi venter dog en motstander som vet at de ikke har råd til å gi Oilers 2-0 i kamper dersom de skal ta seg til en NM-finale. Trener Pål Gulbrandsen venter seg i alle fall tøffere motstand.

- Sparta bar preg av en lang kvartfinaleserie og at de manglet en del spillere. Jeg regner med en tøffere kamp i dag, sa trener Pål Gulbrandsen til TV2 før kampen.

Scott Macaulay er ikke i lagoppstillingen til kveldens kamp. Det gjør også langtidsskadde Sander Bjelland, Anders Henriksen og Petter Røste Fossen.

LES OGSÅ: Nå føler CDA seg som CDA igjen

Oilers stiller følgende lag med Henrik Holm i mål fra start:

1. rekke: Solberg, Mostue - Salsten, Soares, Kristiansen

2. rekke: Sveum, Kunes - Kissel, Van Guilder, Nystrom

3. rekke: Rokseth, Humphries - Hoff, Forsberg, Søberg

4. rekke: CDA, Medhus, Martinsen - Falk-Larssen

 
Annonse